Колеги,върти ми се в главата утре да сваля казанчето за охладителна течност и да го почистя отвътре,понеже е адски замърсено и почти не се вижда нивото.Чувал съм че става като сипя оцет и добавя пясък вътре,но ако някой знае друг номер нека го сподели.Другото което искам да попитам няма ли опасност да влезне въздух в системата след откачане на маркучлетата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Казанче за течност
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vask0 Покажи съобщениеКолеги,върти ми се в главата утре да сваля казанчето за охладителна течност и да го почистя отвътре,понеже е адски замърсено и почти не се вижда нивото.Чувал съм че става като сипя оцет и добавя пясък вътре,но ако някой знае друг номер нека го сподели.Другото което искам да попитам няма ли опасност да влезне въздух в системата след откачане на маркучлетата.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениепосле трябва да си обезвъздушиш системата.Renault Laguna 1,9 dci
Comment
-
досипваш антифриз в казанчето и палиш колата,като загрее и отвори втория кръг тя ще си го дръпне и доливаш с антифриз до необходимото ниво,накрая пиеш бира или сега като застудя нещо по силноалфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vask0 Покажи съобщениекакточка
Comment
Comment